Få værktøjerne i Kickstart dit Bogprojekt

Drømmer du om at skrive en bog?

Så er mentorforløbet Kickstart dit bogprojekt noget for dig!​

Så er mentorforløbet Kickstart dit Bogprojekt noget for dig!​

Sådan er mentorforløbet tilrettelagt

Forløbet er tilrettelagt, så du meget hurtigt kommer i gang med at gøre din bog til virkelighed. Du bliver skarp i dine budskaber. Du skaber rammen med struktur og overblik. Og kapitel for kapitel bliver du konkret i indholdet, så du efter bare to måneder kan sidde med bogens rå-manuskript i hånden.

At skrive en bog er som at bestige et bjerg. Opstigningen er krævende og hård. Man skaber overblik og struktur. Man bliver skarp i sine budskaber. Man beslutter sig for, hvad bogen skal indeholde og ikke mindst, hvad den ikke skal indeholde.

Først når man står på toppen af bjerget, kan man for alvor gå i gang med at skrive. Og det er rent håndværk. Derfor er nedstigningen alt andet lige væsentligt nemmere end opstigningen.

Det er bare sjovere og lettere at nå toppen sammen med en guide og mentor, der tror på dig. En rejsekammerat, der lytter – virkelig lytter – og giver både medspil og modspil.

Jeg skaber rammerne for, at ‘mine’ forfattere blive skarpe i deres budskaber, overvinder deres eventuelle usikkerhed og tør skrive de bøger, der skaber forandring og nye bevægelser i samfundet.

Min påstand er, at det sværeste ikke er at skrive en bog. Det sværeste er at blive skarp på de budskaber, bogen er bygget op omkring.

Scroll to Top