Warning: file_put_contents(/home/udvikli1/public_html/wp-content/uploads/elementor/css/global.css): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/conniedyrloev.dk/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/files/base.php on line 180

Warning: file_put_contents(/home/udvikli1/public_html/wp-content/uploads/elementor/css/post-224.css): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/conniedyrloev.dk/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/files/base.php on line 180
Om -

Din rådgiver og vejleder

Connie Dyrløv

Journalist, forfatter og strategisk kommunikatør. Og hvis vi skruer tiden langt nok tilbage, er jeg også uddannet jordemoder

Alle mine fagligheder er i spil, når jeg rådgiver og vejleder i bogprojekter

Ved at pulje mine tre uddannelser og mine mange års erfaring er der nemlig opstået et særligt arbejds- og læringsrum, der baner vejen for fagfolk, der ønsker at springe ud som forfattere til bøger, der:

Kickstart dit bogprojekt! Fra idé til rå-manus på to måneder

På mentorforløbet skaber jeg rammerne for, at fagfolk med 'noget på hjerte' bliver skarpe i deres budskaber, overvinder deres eventuelle usikkerhed og tør skrive de bøger, der skaber forandring og nye bevægelser

Min påstand er, at det sværeste ikke er at skrive en bog. Det sværeste er at blive skarp på de budskaber, bogen er bygget op omkring. Og at få skabt overblik og struktur i processen.

Mentorforløbet er bygget op i tre trin:

Baggrund-skriveproces1

Bliv skarp i dine budskaber

Gennem øvelser og samtaler bliver du skarp på, hvad din bog skal handle om og hvem, du skriver til. Du bliver bevidst om dine muligheder og begrænsninger som forfatter og formidler.

Skab overblik og struktur

Du bygger et stærkt fundament for din bog. Du skaber struktur og overblik. Vi idéudvikler og kvalificerer og arbejder med dit pitch til forlaget eller lægger en plan for din selvudgivelse.

Konkretisér indholdet

Jeg taler bogen ud af dig kapitel for kapitel gennem styrede og kvalificerende interview. Efter to måneder sidder du med dit rå-manus som lydfiler. Vi lægger en plan for din videre proces.

Hvem er din rådgiver og mentor

Din rådgiver og mentor i ’Kickstart dit bogprojekt’ er Connie Dyrløv, der har masser af erfaring med både fagbøger og andre store publikationer. 

Derfor kan du være sikker på, at hun styrer dig sikkert gennem de første vigtige skridt i din bogproces, så din bog rent faktisk kommer til at se dagens lys.  

Connie Dyrløv har selv skrevet to fagbøger i samarbejde med Akademisk Forlag og Ulla Dyrløv, der er børne-, unge og familiepsykolog: Pilot for dit barn og Det professionelle kram.

Connie Dyrløv har desuden rådgivet mange spirende forfattere og hjulpet dem med effektivt at skubbe gang i deres fagbogsprojekter. Emnerne har været vidt forskellige fx stress, demens, søskenderelationer, byudvikling og grøn omstilling, men metoden er den samme: Fælles idéudvikling, sparring, struktur, overblik og interview.

Hele CV’et kan du finde på LinkedIn 

Scroll to Top

Yes, kickstart mit bogprojekt!

Få fingrene i tre nemme trin, der kickstarter dit bogprojekt

Og kom i gang allerede i dag! Du modtager kun mails, der gør dig skarpere på dit bogkoncept. Du kan til enhver tid afmelde dig med ét klik.

Få de 5 tips, der gør din bog klar!

Important Details Ahead

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip.