OM MIG

Jeg er uddannet journalist, strategisk kommunikatør og jordemoder.

Alle min fagligheder er i spil, når jeg rådgiver og vejleder i bogprojekter. Ved at pulje mine tre uddannelser og mine mange års erfaring er der nemlig opstået et særligt arbejds- og læringsrum, der baner vejen for fagfolk, der ønsker at springe ud som forfattere til bøger, der:

  • skaber forandring og nye bevægelser i samfundet
  • cementerer forfatteren som ekspert på sit område
  • kan omsættes til foredrag, kurser og workshops.

På mentorforløbet Kickstart dit bogprojekt - Fra idé til rå-manus på to måneder skaber jeg rammerne for, at fagfolk med 'noget på hjerte' bliver skarpe i deres budskaber, overvinder deres eventuelle usikkerhed og tør skrive de bøger, der skaber forandring og nye bevægelser.

Min påstand er, at det sværeste ikke er at skrive en bog. Det sværeste er at blive skarp på de budskaber, bogen er bygget op omkring. Og at få skabt overblik og struktur i processen.

Mentorforløbet er bygget op i tre trin:

Bliv skarp i dine budskaber
Gennem øvelser og samtaler bliver du skarp på, hvad din bog skal handle om og hvem, du skriver til. Du bliver bevidst om dine muligheder og begrænsninger som forfatter og formidler.

Skab overblik og struktur
Du bygger et stærkt fundament for din bog. Du skaber struktur og overblik. Vi idéudvikler og kvalificerer og arbejder med dit pitch til forlaget eller lægger en plan for din selvudgivelse.

Konkretisér indholdet i din bog
Jeg taler bogen ud af dig kapitel for kapitel gennem styrede og kvalificerende interview. Efter to måneder sidder du med dit rå-manus som lydfiler. Vi lægger en plan for din videre proces.

Egne bøger

I samarbejde med psykolog, Ulla Dyrløv, og Akademisk Forlag, har jeg selv skrevet to fagbøger:

Hvis du vil se hele mit CV, kan du finde det på LinkedIn

Scroll to top