Mentorforløb for fagfolk, der ønsker at skrive en bog

 • En bog, der positionerer dig som ekspert på dit område
 • En bog, der skaber forandring og nye bevægelser i samfundet
 • En bog, der baner vejen for, at du kan holde foredrag, kurser og workshops

Kickstart dit bogprojekt​

Fra idé til rå-manuskript på to måneder

I mentorforløbet får du en mentor og rådgiver, du kan sparre og tænke kreativt med. Du får hjælp til at komme videre, hvis du går i stå. Du bliver skarp i dine budskaber og bogens indhold. Du finder ud af, hvordan din bog skal udgives. Og du får dit rå-manuskript lige til at arbejde videre med.

Du gør kort sagt din bogdrøm til virkelighed.

Kender du det her?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af spørgsmålene, så er mentorforløbet Kickstart dit bogprojekt for dig.

Forløbet er tilrettelagt, så du meget hurtigt kommer i gang med at gøre din bog til virkelighed. Du bliver skarp i dine budskaber. Du skaber rammen med struktur og overblik. Og kapitel for kapitel bliver du konkret i indholdet, så du efter bare to måneder kan sidde med bogens rå-manuskript i hånden.

”At skrive en bog er som at bestige et bjerg. Opstigningen er krævende og hård. Man skaber overblik og struktur. Man bliver skarp i sine budskaber. Man beslutter sig for, hvad bogen skal indeholde og ikke mindst, hvad den ikke skal indeholde.

Først når man står på toppen af bjerget kan man for alvor gå i gang med at skrive. Og det er rent håndværk. Derfor er nedstigningen væsentligt nemmere end opstigningen.

Det er bare sjovere og lettere at nå toppen sammen med en guide og mentor, der tror på dig. En rejsekammerat, der lytter - virkelig lytter - og giver både medspil og modspil.”

På Kickstart dit bogprojekt vil du:

Passer det her på dig?

Det sværeste er ikke at skrive bogen, men at blive skarp på de budskaber, bogen er bygget op omkring​

Connie Dyrløv

Hvad indeholder mentorforløbet?

På Kickstart dit bogprojekt guider og følger jeg dig gennem de første vigtige skridt på vejen mod at få din bog udgivet. På bare to måneder bevæger du dig fra at have en idé til at have et rå-manuskript.​

Step 1: Bliv skarp i dine budskaber

 • Gennem øvelser og samtaler bliver du helt skarp på, hvad din bog skal handle om. Hvis du ikke ved det, vil din bog nemlig aldrig materialisere sig.
 • Du bliver bevidst om dine muligheder og begrænsninger som forfatter og formidler.
 • Du lægger en plan for, hvordan du vil møde omverdenen med dit vigtige budskab, der skal positionere dig som meningsdanner og ekspert på dit område. 
 • Med din særlige viden på lige præcis dit fagområde afdækker du, hvor og hvordan du kan bruge bogen, så den ikke forbliver Danmarks bedst bevarede hemmelighed. Så den rent faktisk kommer ud og skaber den forandring og de nye bevægelser i samfundet, du ønsker.

Step 2: Byg et stærkt fundament og skab rammen om din bog

 • Bogen har længe rumsteret i dit baghoved, og du har masser af tanker og løse idéer. Nu beslutter dig for, hvilken vej du vil gå og lægger en plan.
 • Du er i gang med en skabelsesproces, og skabelsesprocesser er krævende. Vi zoomer ind på de udfordringer, du støder på undervejs i dit forfatterskab. Du kommer videre skridt for skridt gennem sparring og dialog.
 • Du bliver klogere på forlagsverdenen, og vi arbejder med dit pitch til bogen. Det pitch, du skal bruge, når du går til det forlag, du helst vil udgive din bog i samarbejde med. Eller vi lægger en plan for din selvudgivelse.
 • Sammen skaber vi struktur og overblik. Det hjælper dig til at blive på sporet og holde gejsten oppe.

Step 3: Konkretisér indholdet i din bog

 • Jeg taler bogen ud af dig kapitel for kapitel gennem styrede og kvalificerende interview. Det hele bliver optaget, og du modtager lydfilerne, som udgør dit rå-manuskript.
 • Vi følger løbende op på dine kontakter til forlag.
 • På sidste onlinemøde lægger vi en plan for din videre proces.

Når du har gennemført step 1, 2 og 3, sidder du med:

En skræddersyet, realistisk produktionsplan for din bogudgivelse

 •  

En plan for, hvordan din bog skal ​udgives

 •  

Et rå-manuskript! Klar til at blive transskriberet ​og kvalificeret​

 •  

Du står med andre ord på toppen af bjerget og er klar til at begynde nedstigningen!

Vejen op ad bjerget kan være forvirrende og frustrerende. Du går måske forkert. Eller mister overblikket. Men du er aldrig alene! Du får en håndfuld livliner, så jeg aldrig er længere end et telefonopkald væk.

Hvordan foregår det?

Mentorforløbet Kickstart din bogproces er et 1:1 forløb, hvor du får intensiv sparring, rådgivning og vejledning i dit unikke bogprojekt.

Hele processen er individuel og tager afsæt i en række opgaver, 1:1 sessioner online og en intensiv 1:1 VIP live strategidag, hvor vi mødes og sammen arbejder med at skabe struktur, overblik og en plan for din bogproces. 

Forløbet varer som udgangspunkt to måneder, men også her planlægger individuelt vi ud fra dine muligheder og forudsætninger.

Fase 1: Klar, parat, start

Forløbet starter, så snart du har betalt.

Du får en opgave tilsendt, hvor du formulerer dine tanker og planer. Hvordan vil du gerne skabe forandring og nye bevægelser i samfundet? Hvem er din målgruppe? Hvor langt er du? Hvilke udfordringer løber du ind i?

 • Indledende 1:1 møde online (ca. 60 minutter)
  Efter mødet modtager du næste opgave, som er forberedelsen til VIP live strategidagen.
 • Når du går i gang med dit forløb, får du:
  Fem livliner i form af fem telefonsamtaler á ca. 15 minutter, som du kan bruge når som helst i dit forløb. Du sender en mail til mig, og jeg vender tilbage i løbet af senest 24 timer.

Fase 2: Få overblik og skab rammen om din bog

Vi mødes til en intensiv strategidag. Som forberedelse har du udarbejdet et første udkast til en synopsis. En foreløbig kapiteloversigt. Og du har gjort dig de indledende tanker om, hvordan en realistisk produktionsplan kan se ud. Det hele har du sendt til mig senest to hverdage, inden vi mødes.

 • 1:1 VIP live strategidag kl. 10 – 15 inkl. forplejning et naturskønt sted på Fyn. Vi brainstormer, idéudvikler, kvalificerer kapiteloversigt, skubber gang i din produktionsplan og lægger en strategi for, hvordan du kontakter forlag. Eller vi lægger en plan for din selvudgivelse.

Fase 3: Bogen tager form

Fem onlinemøder, hvor du konkretiserer indholdet i din bog kapitel for kapitel. Senest to hverdage inden hvert møde sender du stikord til kommende kapitler, status på kontakt til forlag og eventuelle tvivlsspørgsmål til mig.

Jeg ’taler’ så at sige bogen ud af dig gennem styrede, kvalificerende interview. Jeg optager ca. 40 minutter af alle onlinemøder og sender lydfilerne til dig efter mødet.

 • Fem 1:1 onlinemøder (á ca. 60 minutter)
  Lydfilerne udgør dit rå-manus, som er klar til at blive transskriberet og kvalificeret.

  Efter sidste onlinemøde sidder du med en gennemarbejdet kapiteloversigt for din bog. En skræddersyet, realistisk produktionsplan. En plan for, hvordan din bog skal udgives. Og et rå-manuskript i form af lydfiler.

  På sidste onlinemøde lægger vi en plan for, hvordan du kommer videre i din proces.

 • Indledende session: BLIV SKARP I DINE BUDSKABER
  1:1 onlinemøde (dato og tidspunkt aftales individuelt).

 • Strategidag:
  BYG ET STÆRKT FUNDAMENT OG SKAB RAMMEN OM DIN BOG

  1:1 VIP live strategidag, hvor vi idéudvikler, kvalificerer kapiteloversigt, skubber gang i din produktionsplan, arbejder med din synopsis og lægger en strategi for, hvordan du kontakter forlag eller planlægger din selvudgivelse. Vi mødes et naturskønt sted på Fyn, og dagen er naturligvis inkl. forplejning (dato og tidspunkt aftales individuelt).

 • Fem sessioner: KONKRETISÉR INDHOLDET I DIN BOG
  Vi dykker ned i din bog kapitel for kapitel, og vi følger op på dine kontakter til forlag.

  5 x 60 min. 1:1 sparring, rådgivning, vejledning og interview online (dato og tidspunkt aftales fra gang til gang).
  På dit sidste onlinemøde lægger vi en plan for din videre proces.

 • Fem livliner: JEG HAR BRUG FOR HJÆLP … NU!
  5 x 15 minutters her-og-nu-rådgivning, sparring og vejledning pr. telefon.

DETTE FORLØB ER ANDERLEDES OG 100% RESULTATORIENTERET!

”Jeg har skrevet to bøger i samarbejde med Connie Dyrløv. Connie arbejder særdeles struktureret og har et eminent overblik. Hun styrer dig med en stor ro igennem en til tider kaotisk og foruroligende flyvetur.
Jeg kan kun medgive hende mine bedste anbefalinger.”

Det praktiske:

Hvor meget skal du investere?

Du skal selvsagt investere tid, opmærksomhed og energi.

Hvis du er villig til at arbejde målrettet og koncentreret med din bog, vil du sidde med dit manuskript i hånden hurtigere, end du kan forestille dig.
Indimellem skal bogen have din fulde opmærksomhed ved tastaturet. Men oftest skal du ’bare’ give dig tid og ro til tankevirksomhed og planlægning.
Først når du giver din bog tid og opmærksomhed, vil den for alvor materialisere sig. 

Når dét sker – og det gør det i samarbejde med mig – så kan du meget snart skrive forfatter på dit CV. Du kan udgive den bog, du så længe har drømt om. Den bog, der kan skabe forandring og nye bevægelser i samfundet. Den bog, der cementerer dig som ekspert. Den bog, der skal bane vejen for, at du kan komme til at holde foredrag, kurser og workshops.

Man tjener sjældent penge på sin bog. Man tjener til gengæld på det, der sker omkring bogen.

En bog er en investering i sig selv.

Overvej et øjeblik …

 • Hvad vil det være værd for dig at lykkes med din bog og skrive forfatter på dit CV?
 • Hvad vil det være værd for dig at blive anerkendt som meningsdanner og ekspert?
 • Hvad vil det være værd for dig at få dit adgangskort til at holde foredrag og kurser?
 • Hvad vil det være værd for dig at få skrevet den bog, der skaber forandring og nye bevægelser i samfundet?

Mit gæt er, at investeringen i dette forløb svarer til en brøkdel af, hvad det vil være værd for dig.

Din investering i dit nye liv som forfatter og meningsdanner er:

35.000 kr. ekskl. moms

OBS: Hvis du tilmelder dig inden fem dage, får du en bonus på 3.500 kr.,
så din investering kommer til at ligge på
31.500 kr. ekskl. moms.

PS: Hvis du er selvstændig, kan du trække udgiften fra som forretningsudvikling.

Om Connie Dyrløv

Mit professionelle hjerte banker for fagfolk, der ønsker at skrive bøger.

Jeg skaber rammerne for, at ’mine’ forfattere bliver skarpe i deres budskaber, overvinder deres eventuelle usikkerhed og tør skrive de bøger, der skaber forandring og nye bevægelser.

Min påstand er, at det sværeste ikke er at skrive en bog. Det sværeste er at blive skarp på de budskaber, bogen er bygget op omkring.

Jeg har selv skrevet to fagbøger i samarbejde med Akademisk Forlag og psykolog, Ulla Dyrløv. Derudover har jeg planlagt og skrevet adskillige større og mindre publikationer med strategisk afsæt for private, virksomheder og organisationer.

Jeg er uddannet journalist, strategisk kommunikatør og jordemoder. Og alle mine fagligheder er i spil, når jeg rådgiver og vejleder i bogprojekter.

Min særlige kompetence opstår i krydsfeltet mellem det ’mentale håndværk’ fra jordemoderfaget baseret på tillid og motivation og det ’journalistfaglige håndværk’ baseret på gode historier og vinkling.

Suppleret med min undervisningserfaring og min presseerfaring, hvor jeg i stor stil har budskabstrænet og ageret ’djævlens advokat’, har jeg skabt et unikt arbejds- og læringsrum, der baner vejen for fagfolk, der ønsker at springe ud som forfattere til bøger, der skaber forandring for andre og nye bevægelser i samfundet.

Ja, jeg vil virkelig gerne skrive en bog, 
der positionerer mig som ekspert på mit område 
og skaber nye bevægelser i samfundet.

Har du spørgsmål til mentorforløbet ...

Skriv en besked lige her. 

E-mail: connie@conniedyrloev.dk

Tel: 29 64 29 39

Scroll to Top

Ja tak, jeg vil gerne i gang!

Kickstart dit bogprojekt